main logo
8352

Pieton din Chișinău, filmat cum e bătut noaptea de șoferi

Un bărbat din Capitală a fost luat la pumni de mai mulți șoferi și pasagerii lor. Totul s-ar fi întâmplat la miezul nopții, în apropiere de camerele de supraveghere a traficului, montate pe bulevardul Dacia de lângă Aeroportul Internațional Chișinău.

Pieton din Chișinău, filmat cum e bătut noaptea de șoferi

Imaginile au fost transmise de un martor ocular la adresa redacției Știri.md prin opțiunea Expediază o noutate. 

Autorul imaginilor susține că pietonul era aparent beat și încerca să oprească mașini pentru a cere să sune la poliție din cauza unor probleme în familie.

În replică, a fost luat la pumni și înjurat, iar din filmuleț se vede cum în timp ce era bătut a căzut de mai multe ori la pământ.

Martorul susține că a observat cum cel puțin 3 șoferi au oprit pentru a-l bate pe pieton, printre care și conducătorul unui taxi.

Mai mult, taximetristul a ieșit împreună cu câțiva pasageri pentru a-i da pumni bărbatului.

„Cum e posibil așa ceva? Omul doar cerea ajutor. Am sunat atunci la poliție ca să intervină, iar operatorul mi-a spus că deja cazul era semnalat de altcineva. Până la urmă, șoferul unui Mercedes-Benz Clasa S a oprit, iar după o discuție de câteva minute l-a luat pe bărbat în direcția orașului. A fost un gest surprinzător de omenie", a declarat martorul ocular pentru Știri.md.

Sursa video: Instagram/Moldova Routes

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării