25 noi, 2020 10:50
834
3

PG, despre declarațiile lui Platon: Instituția nu necesită intermediari

25 noi, 2020 10:50
834
3

După ce, ieri, Platon a făcut mai multe declarații în cadrul unei emisiuni privind evoluția investigației fraudei bancare, Procuratura Generală a venit cu o reacție în acest sens.

PG, despre declarațiile lui Platon: Instituția nu necesită intermediariFoto: știri.md

Potrivit unui comunicat, PG a anunțat că ''se delimitează de declarațiile cetățeanului Platon'' și că nu are nevoie de intermediari pentru a informa cetățenii, transmite Știri.md.

''Ca urmare a declarațiilor făcute de către cetățeanul Platon Veaceslav în cadrul unei emisiuni TV prin care s-a pronunțat pe marginea dosarului privind frauda bancară, lăsând să se înțeleagă că este la curent cu evoluțiile anchetei, care, potrivit acestuia, ar fi deja finalizată, instituția declară următoarele:

Procuratura Generală se delimitează de declarațiile cetățeanului Platon și reamintește că instituția nu necesită intermediari pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui.

Procuratura va informa de sine stătător societatea despre propria activitate și evoluțiile investigațiilor pe dosarele pe care le are în gestiune'', se arată în comunicat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter