main logo
546

Petiție online: Parcarea în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet ar putea fi interzisă

Zi de zi, scuarul Teatrului de Operă şi Balet se transformă într-o imensă parcare, iar pavajul, care a fost reparat anul trecut, se află într-o stare deplorabilă din cauza mașinilor care au acces pe teritoriu.

Petiție: Parcarea în scuarul Teatrului de Operă și Balet, interzisăPetiție: Parcarea în scuarul Teatrului de Operă și Balet, interzisă

Astfel, sute de chișinăuieni au semnat deja o petiție online prin care cer interzicerea parcării în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet Maria Bieșu, scrie zugo.md

Potrivit autorului petiției, în anul 2017 s-au cheltuit 4,63 milioane lei pentru reparația pavajului, iar acum, scuarul are un pavaj suficient de bun pentru a petrece timpul împreună cu familia, copii sau cu colegii după ore.

Totuși, după reparație pe teritoriul scuarului a fost permisă parcarea automobilelor, acestea aduc murdărie și noroi și fură din spațiul public. Mai mult de atât, mașinile reprezintă un pericol pentru pietoni.

Potrivit inițiatoriatorilor petiției, prin interzicerea accesului automobilelor în acest scuar va fi oferit spațiu în plus locatarilor și oaspeților Chișinăului care doresc să petreacă timpul în centrul capitalei.

Petiția poate fi semnată aici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării