main logo
957

Petic, către șeful Penitenciarului: Vino, om bun, și adu-mi lucrurile

În cadrul celei de-a doua ședință în noul dosar deschis pe numele lui Gheorghe Petic, ce a avut loc astăzi la Judecătoria din Taraclia, fostul polițist de frontieră a declarat că în lipsa lui din celulă i se sustrag lucrurile personale.

Petic, către șeful Penitenciarului: Vino, om bun, și adu-mi lucrurile

În acest sens, Petic i-a transmis un mesaj șefului Penitenciarului nr.13, Igor Pântea, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Domnule Pântea, dă-mi lucrurile înapoi. Lucrurile îmi sunt sustrase în mod abuziv. O fotografie cu Andrei Năstase și Maia Sandu, un calendar pentru anul 2019 a Blocului ACUM și un simbol al blocului care-mi este pus pe perete. A doua oară se intră în celula mea când eu nu sunt prezent. De aceea, mă adresez domnului Pântea, șeful Penitenciarului nr.13, vino, om bun, în celula 120 și adu-mi bunurile, care nu-ți aparțin”, a menționat Petic.

Amintim că un nou dosar a fost deschis pe numele preşedintelelui Organizației teritoriale Platforma DA Ungheni, Gheorghe Petic, în care este acuzat de huliganism, care ar fi avut loc în 2003. Dacă va fi găsit vinovat de cele încriminate, Petic riscă 7 ani de pușcărie. Petic se declară nevinovat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării