main logo
745

Peste 30.000 de euro, furați dintr-o casă: Doi verișori, reținuți

Doi bărbați din orașul Șoldănești, cu vârstele de 37 și, respectiv, 41 de ani, verișori, au fost reținuți fiind suspectați de furt.

Peste 30.000 de euro, furați dintr-o casă: Doi verișori, reținuțiColaj: știri.md

Potrivit Poliției, aceștia, la sfârșitul lunii ianuarie curent, ar fi pătruns în casa unei femei din satul Sagaidac din raionul Cimișlia, de unde au sustras 30.000 de euro și 60.000 de lei, transmite Știri.md.

Unul dintre suspecți s-a dovedit a fi fostul ginere al victimei, care ar fi știu de existența banilor și locul aflării acestora.

În cadrul acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori s-a stabilit că banii aparțineau copiilor victimei, care muncesc peste hotarele țării și transmiteau sursele bănești acasă.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților, polițiștii au depistat corpurile delicte obținute în urma sustragerii și anume ordine de încasare în care sunt indicate datele de anchetă ale părții vătămate, confirmare de transfer al mijloacelor bănești în valută străină, 8.010 euro, proveniența cărora ambii figuranți nu au putut-o explica.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia riscă de șapte la 12 ani de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării