main logo
318

Peste 2.000 de secții de votare, organizate pentru alegerile din toamnă

Pentru referendumul republican constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 au fost constituite 2.221 de secții de votare, informează Comisia Electorală Centrală (CEC).

Peste 2.000 de secții de votare, organizate pentru alegerile din toamnăFoto: Imagine simbol

Din numărul total, 1.957 de secții de votare sunt organizate în circumscripțiile electorale din țară, 30 de secții de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului și 234 de secții de votare pentru cetățenii cu drept de vot din străinătate, transmite Știri.md. 

În circumscripția electorală Chișinău, inclusiv în suburbii, alegătorii vor fi așteptați să-și exercite dreptul la vot la 306 secții de votare.

Lista secțiilor de votare, inclusiv adresele acestora, o puteți găsi pe pagina web oficială a CEC.

„Pentru a verifica online la ce secție de votare sunt arondați, alegătorii pot accesa pagina https://verifica.cec.md, butonul „Află unde să votezi”, selectând adresa de domiciliu vor afla informația despre secția de votare asociată adresei. Mai multe informații despre scrutinele din 20 octombrie 2024 puteți vedea pe pagina web oficială a Comisiei https://cec.md, rubricile Referendum constituțional 20.10.2024 și Alegeri prezidențiale 20.10.2024”, informează CEC.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării