main logo
1563

Peste 11.000 de dosare de admitere la universități, depuse online în cinci zile

Peste 11.000 de candidați au depus, în primele cinci zile, dosarele de admitere la studii superioare de licență prin intermediul platformei eadmitere.gov.md. Informația a fost prezentată de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Peste 11.000 dosare de admitere la universități, depuse online în 5 zile

Ministrul Educației spune că periodic mai pot apărea unele dificultăți pe platforma eadmitere.gov.md, însă acestea sunt remediate, transmite Știri.md cu referire la ziar.md

„Anul trecut, la toate universitățile din țară au fost înmatriculați în jur de 14 mii de studenți. Respectiv, arată promițător admiterea în acest an cu 11 mii 43 deja cu actele depuse și sperăm că până pe data de 31 în turul întâi să vedem o creștere în continuare și să avem o admitere bună”, a declarat Dan Perciun.

Admiterea la toate instituțiile de învățământ superior din R. Moldova a început luni, 22 iulie. Candidații la studii de licență pot depune dosarele pe platforma eadmitere.gov.md în două tururi, 22 - 31 iulie (sesiunea de bază) și 10 - 14 august (sesiunea suplimentară). Cei care doresc să facă studii de masterat sau doctorat vor depune dosarele fizic la universități.  

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării