main logo
527

Peste 100 de profesori din țară au primit Diploma Guvernului

Peste 100 de cadre didactice de la diferite instituții de învățământ din țară au primit Diploma Guvernului Republicii Moldova.

Peste 100 de profesori din țară au primit Diploma GuvernuluiFoto: gov.md

Potrivit unui comunicat de presă, Diploma Guvernului a fost oferită pentru activitate prodigioasă în activitatea didactică, corectitudine și profesionalism în promovarea și implementarea politicilor educaționale, transmite Știri.md.

Distincțiile au fost înmânate astăzi, 4 octombrie, de către Prim-ministrul Maia Sandu.

Şefa Executivului a mulţumit pentru dedicaţia profesorilor de a-și face meseria, exprimându-și ferm convingerea pentru dezvoltarea unui sistem de învăţământ performant și competitiv în Republica Moldova.

„Educația are un rol important în crearea atitudinii cetățenilor acestei țări, iar Dvs. sunteți cei care puteți aduce solidaritatea în societate, puteți crea și promova modele autentice. Vrem să vă încurajăm să rezistați, iar împreună să altoim atitudini și să construim o societate corectă și prosperă”, a precizat Maia Sandu.

Știri.md amintește că 140 de cadre didactice din toate raioanele țării, inclusiv Transnistria și Găgăuzia, s-au ales cu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării