main logo
28737

Pericol pe podul de pe strada Mihai Viteazul: Mai mulți șoferi, cu anvelopele tăiate

Mai mulți șoferi s-au pomenit cu anvelopele tăiate pe podul aflat în reparație de pe strada Mihai Viteazul din Capitală.

Pericol pe podul Mihai Viteazul: Mai mulți șoferi, cu anvelopele tăiateFoto: piataauto.md

Asta după ce unul dintre elementele metalice dintre două plăci ale podului s-a decopertat, devenind astfel un adevărat pericol, transmite Știri.md.

Cel puțin trei șoferi au avut de pătimit din cauza situației periculoase create, iar un șofer a publicat pe rețelele sociale imagini cu anvelopele tăiate.

În urma producerii incidentului, șoferii au iniţiat o campanie pentru a găsi un aparat de sudat, cu intenţia de a elimina pericolul.

Totuși, șoferii au găsit o modalitate mai rapidă și mai simplă de a avertiza alți conducători auto despre acest pericol și au instalat un indicator peste zona periculoasă.

În dimineața zilei de ieri, 20 noiembrie, mai mulți muncitori au fost surprinși de șoferi cum lucrează asupra remedierii acestui pericol.

La aproape 50 de ani de la darea în exploatare, podul rutier de pe strada Mihai Viteazul a fost supus pentru prima dată reparației capitale. Scopul lucrărilor vizează modernizarea și consolidarea acestei importante infrastructuri pentru o circulație mai sigură și eficientă.

Cu toate acestea, reparația podului cu pricina durează de mai mult timp, iar autoritățile au declarat că nu cunosc exact când lucrările vor fi finalizate.

De menționat că pentru reabilitarea podului de pe strada Mihai Viteazul au fost alocați 108 milioane de lei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării