main logo
1127

Perciun anunță Săptămâna Educației în Moldova: Discuții cu părinții

„Săptămâna Educației” se va desfășura în Moldova, anunță ministrul Dan Perciun. Oficialul a precizat că urmează discuții cu profesorii, părinții, dar și elevii din țară.

Perciun anunță Săptămâna Educației în Moldova: Discuții cu părințiiImagine simbol

Șeful de la Ministerul Educației susține că subiectele abordate vor fi despre provocările și soluțiile din domeniu. De asemenea, urmează să fie lansată și o campanie, de comun cu administrația prezidențială, numită „Moldova pentru Educație”, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Este o inițiativă a Ministerului, împreună cu Președinția. Încercăm să mobilizăm cât mai multă lume bună, pentru  crește calitatea educației. Am reușit să convingem mai multe companii care vor sprijini școlile model. Avem peste zece companii care se alătură campaniei”, a declarat Perciun.

În cadrul evenimentului, se va mai discuta despre schimbările necesare în cadrului procesului de pregătire a cadrelor didactice, dar și despre conceptul de schimbare a programului de studii pentru următorii ani.

Reprezentanții Ministerului Educației planifică să le vorbească părinților despre parenting și principalele probleme prin care trec adolescenții, dar și să se discute cu membrii Consiliului Elevilor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării