main logo
6421

Perchezițiile din România și Moldova: Trei conaționali, vizați în dosar

Oamenii legii au venit cu noi detalii în ceea ce privește perchezițiile din 19 iulie în România și R. Moldova într-un dosar penal privind răpirea unui bărbat din București.

Perchezițiile din România și Moldova: Trei conaționali, vizați în dosarImagine simbol

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, perchezițiile efectuate în R. Moldova au vizat trei persoane din Chișinău și Leova. Conform datelor din anchetă, moldovenii împreună cu mai mulți români ar fi răpit un tânăr de 33 de ani din parcarea unui bloc de locuit din București, după care l-au bătut și l-au lăsat fără bunuri, transmite Știri.md.

Astfel, după reținerea a doi suspecți în România, a urmat formularea unei Comisii rogatorii către Procuratura Generală a R. Moldova, care a încredințat executarea ei procurorilor PCCOCS, iar perchezițiile comune au avut loc la Galați, România, dar și la Chișinău și Leova, R. Moldova.

Astfel, de la doi bănuiți din R. Moldova au fost ridicate obiecte relevante cercetării penale, precum vestimentația unuia dintre ei folosită la comiterea infracțiunii, telefoane mobile, o cartelă bancară și un înscris de ciornă.

Autoritățile menționează că a treia persoană a reușit să părăsească teritoriul statului, iar investigațiile pe caz continuă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării