main logo
7157

Percheziții acasă la procurorul-șef de la Ciocana: Igor Popa, reținut

Ofițerii SPIA și Procurorii Anticorupție au descins, în această dimineață, cu percheziții la domiciliul unui procuror-șef.

Percheziții acasă la procurorul-șef de la Ciocana: Igor Popa, reținut

Potrivit unor susre, ar fi vorba despre Igor Popa, șeful Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana, transmite Știri.md.

Percheziţiile au loc în apartamentul de lux de pe strada Bernardazzi din Chişinău, înregistrat pe numele ex-avocatei Ala Popa, cu care acuzatorul se află oficial în divorţ, potrivit Anticorupție.

Surse din Procuratura Anticorupţie au comunicat pentru portalul anticorupţie.md că pe numele lui Igor Popa a fost intentat un dosar penal pentru îmbogăţire ilicită după ce s-au autosesizat la anchetele Centrului de Investigaţii Jurnalistice din Moldova.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate, Igor Popa a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este urmărit penal în urma unor investigații jurnalistice referitor la averea adjunctului. 

De asemenea, PA urmează să efectueze alte 8 percheziții la diferite locații precum la domiciliul, automobil și biroul de serviciu al persoanei vizate în cauza penală. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării