main logo
1734

Percheziții la Penitenciarul din Cricova: Cărți de joc şi telefoane mobile au fost ridicate

Angajații Penitenciarului nr. 4-Cricova au efectuat percheziții inopinate în instituție. În cadrul măsurii desfășurate, într-un ascunziș, au fost depistate și ridicate 14 telefoane mobile și accesorii pentru acestea, 8 litri de băutură alcoolică „basamac” și 5 seturi de cărți de joc.

Percheziții la Penitenciarul din Cricova: 14 telefoane mobile, ridicate

Tot la Penitenciarul nr.4-Cricova, angajații au contracarat o tentativă de introducere a obiectelor interzise în instituție. Mai exact în urma unei verificări minuțioase a unui colet, transmis de o persoană civilă în vârstă de 58 de ani, destinat unui deținut în vârstă de 57 de ani, angajații penitenciarului au depistat 145 g de substanță vegetală cu miros specific, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

De asemenea, la Penitenciarul nr.13 în timpul verificării pachetului cu provizii, destinat unei persoane deținute în instituția penitenciară, angajații au depistat într-o pereche de adidași 400 de lei. Banii urmau să ajungă la un deținut în vârstă de 24 de ani.

Toate obiectele și substanțele interzise depistate și ridicate au fost documentate și transmise organelor de poliție.

În acest context, Administrația Națională a Penitenciarelor comunică că este permanent preocupată de crearea unui mediu penitenciar sigur, depunând, în acest sens, eforturi susținute, în vederea prevenirii, identificării și combaterii fenomenului infracțional.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării