main logo
763

Percheziții la nordul Moldovei: Kilograme de droguri, ridicate de polițiști

Ofițerii Direcţiei Nord a INI, în comun cu cei ai IP Bălți au efectuat trei percheziţii la domiciliile bănuiților suspectați în punerea în circulație a drogurilor de tip marijuana și hașiș pe teritoriul zonei de nord a Republicii Moldova.

Percheziții la nordul Moldovei: Kilograme de droguri, ridicate

În urma perchezițiilor pe teritoriile municipiului Bălți și raionului Sângerei de la figuranți, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 3,5 kg masă vegetală asemănătoare cu marijuana, două aparate improvizate de mărunțire și presare a masei vegetale, plante verzi asemănătoare cu marijuana, 500 g de hașiș, 200 g droguri sintetice de tip sare, 12.000 lei (bancnote cu nominalul de 100 lei și 200 lei) precum și mai multe telefoane mobile, transmite Știri.md.

Dacă drogurile ajungeau pe piața neagră, suspecții urmau să obțină un profit de circa 785.000 de lei, dat fiind faptul că, un gram de marijuana este comercializat la prețul de 200 de lei, iar un gram de hașiș 170 de lei.

Ca rezultat al măsurilor speciale de investigație, polițiștii au reținut trei persoane în vârstă de 30, 33 și 52 de ani.

Dacă vor fi găsiți vinovați, conform legislației în vigoare persoanele culpabile riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării