14 aug, 2019 15:09
3 313
0
Percheziții în celula lui Platon din cauza unei filmări prin Skype
14 aug, 2019 15:09
3 313
0

Veaceslav Platon ar fi participat la ședința de judecată de la Curtea de Apel din Kiev, Ucraina, efectuând o intervenție video prin Skype.

Administrația Națională a Penitenciarelor s-a autosesizat și a întreprins măsuri de investigații, transmite Știri.md cu referire la comunicatul ANP.

Astfel, în dimineața zilei de astăzi, 14 august curent, în celula deținutului Veaceslav Platon au fost efectuate măsuri de regim (percheziții), în rezultatul cărora a fost depistat un telefon mobil și o cartelă în stare de funcționare.

Pe marginea cazului ANP și conducerea Penitenciarului nr.13-Chișinău au inițiat o anchetă de serviciu, unde urmează să fie verificate circumstanțele în care au pătruns obiectele la deținutul nominalizat. 

Despre rezultatele anchetei ANP va informa suplimentar.

"ANP nu tolerează admiterea pătrunderea și păstrarea în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, factor ce conduce la diminuarea fenomenului infracţional şi asigurarea securităţii şi liniștii în instituţiile de detenţie din ţară", se arată în comunicatul oficial.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter