main logo
924

Percheziții cu scandal acasă la proprietara imobilului ars în Capitală

Percheziții cu țipete, îmbrânceli și încătușări, acasă la proprietara centrului comercial de pe strada Ismail, care recent a fost cuprins de flăcări.

Percheziții cu scandal acasă la proprietara imobilului ars în Capitală

Scandalul a început după ce un bărbat, rudă cu femeia și care susține că trăiește acolo cu ea, a încercat să intre în ogradă, însă câțiva polițiști nu i-au permis, cerându-i buletinul, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, acasă la proprietara centrului comercial de pe strada Ismail, care anterior a fost cuprins de flăcări.

Acolo, încă de la primele ore ale dimineții, zeci de polițiști, unii îmbrăcați în uniformă, alții-nu, au efectuat percheziții într-un dosar pornit pentru evaziune fiscală. Proprietara casei susține că a fost luată prin surprindere întrucât nimeni nu i-ar fi spus despre ce percheziții este vorba, considerând toate acțiunile drept un abuz.

Un adevărat scandal a început în momentul în care un bărbat, rudă cu femeia și care susține că trăiește acolo cu ea, s-a întors de la piață și a găsit ograda plină cu polițiști. Acesta a încercat să intre în casă, însă polițiștii nu i-au permis, cerându-i să arate buletinul pentru a confirmă că are viză de reședința în locuința respectivă. Bărbatul le-a spus că nu are buletinul cu el și că oricum în actul sau de identitate viza de reședință este indicată la o altă adresă.

Întrebând de nenumărate ori ce se întâmplă de nu-i permit să între în casă, oamenii legii i-au spus că au loc acțiuni de urmărire penală, fără a mai oferi alte detalii.

După câteva minute în care oamenii legii au continuat să-i ceară buletinul, bărbatul a ieșit din ogradă împreună cu câțiva polițiști. Acolo, într-un schimb de replici, oamenii legii au încercat să-l încătușeze și să-l ducă la Inspectorat, însă bărbatul nu a înțeles care este motivul reținerii și s-a trântit la pământ. Totul s-a lăsat cu îmbrânceli și țipete. Ulterior, bărbatul a fost urcat într-o mașină a poliției și transportat la Inspectorat.

Aflată la față locului, nici echipă Pro TV nu a reușit să afle ce acțiuni au loc acolo.

Ulterior, contactat de Pro TV, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că perchezițiile au loc la domiciliul proprietarei centrului comercial de pe strada Ismail, care acum câteva săptămâni a luat foc, într-un dosar pornit pentru evaziune fiscală. Perchezițiile sunt efectuate de Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Centrul comercial de pe strada Ismail a fost cuprins de flăcări la sfârșitul lunii aprilie. Atunci, o parte din clădire a fost mistuită de flăcări.
În cazul dat, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat două versiuni – fie că focul a pornit de la nerespectarea normelor de îngrijire a sistemului de evacuare a gazelor fierbinți, fie de la un scurtcircuit la hota din local.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării