main logo
1106

Percheziții cu mascații Fulger într-o schemă cu droguri: Un reținut

Polițiștii din Glodeni, în comun cu mascații Fulger, au făcut mai multe percheziții în cadrul unei cauzei penale pornite în luna iulie curent, când în gospodăria unui bărbat din satul Fundurii Noi s-au depistat circa 250 de plante de cânepă.

Percheziții cu mascații Fulger într-o schemă cu droguri: Un reținutColaj: știri.md

Actualmente, polițiștii au mai stabilit doi complici, de 43 și 66 ani, transmite Știri.md.

Perchezițiile au avut loc la domiciliile acestora din comuna Grătiești, municipiul Chișinău, și satul Măgdăcești din raionul Criuleni.

Astfel, au fost ridicate droguri cu masă vegetală uscată cu miros specific al marijuanei și două pistoale cu gaz. 

Unul dintre suspecți a fost reținut pentru 72 de ore.

Știri.md reamintește că, pe 1 iulie curent, polițiștii din Glodeni au depistat în gospodăria unui bărbat de 66 ani, locuitor al satului Fundurii Noi din același raion, circa 250 de plante de cânepă, bine îngrijite, care creșteau într-o seră special adaptată pentru cultivarea plantelor.

Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor, iar ulterior vor fi nimicite. 

Pe acest fapt a fost pornit un proces penal în baza articolului 217 prim alin.1, care prevede pedeapsa cu amendă în mărime de la 47.500 de lei la 62.500 de lei sau cu închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării