581
1
Pensionară: Guvernarea ne promite 600 de lei, dar de unde îi ia?
581
1

Mai mulți oameni de la sate, mai ales bătrânii, se arată uimiți de promisiunile actualilor guvernanți, făcute în preajma alegerilor parlamentare.

„Lumea ar trebui să se trezească! Promit 600 de lei acum la pensionari, dar de unde îi iau? De pe spatele poporului”, așa gândește o bătrână din satul Măgurele, raionul Ungheni, potrivit căreia, oamenii au nevoie de sprijin, dar acesta să nu fie din miliardul furat, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Raisa Balica, o femeie în vârstă de peste 80 de ani, a vorbit ceea ce crede în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții viitorului blocul electoral ACUM, care au mers recent în raionul Ungheni.

Femeia spune că știe despre luxul în care stă președinte Igor Dodon și soția sa.

Raisa Balica spune că nedreptățile sunt create de către cei de la conducere.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată și ar avea nevoie de susținere materială, Raisa Balica nu vrea să intre în magazinele sociale ale primarului de Orhei.

Femeia spune că așteaptă alegerile din februarie, pentru a schimba ceva în Republica Moldova.

Recent, șeful PDM, Vladimir Plahotniuc, a declarat că vârstnicii care au o pensie mai mică de două mii de lei pe lună vor primi câte 600 de lei, drept ajutor de sărbători. În Parlament, opoziția a sugerat ca acest fel de indemnizație să fie alocat anual, însă majoritatea puterii a respins propunerea.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter