main logo
2082

Pedofilul care se dădea proroc, eliberat anticipat: Precizarea Poliției

Pedofilul care se dădea drept Arhanghelul Mihail a fost eliberat din închisoare înainte de termen, iar acum terorizează familia din raionul Căușeni, pe care a ținut-o în sclavie timp de 10 ani.

Pedofilul care se dădea proroc, eliberat anticipat: Precizarea PolițieiFoto: strana.ua

Deși a primit 13 ani de detenție, abuzatorul a stat după gratii doar șase ani într-un penitenciar din stânga Nistrului, iar acum este în libertate, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

”Acum l-au eliberat după 6 ani, iese că la jumătate de termen. Mă tem foarte mult de părinții mei, pe mine cu siguranță nu mă va mai trage sub influență lui, dar mama mea încă îl ascultă”, a povestit una din victime.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, ne-a spus că poliția din Căușeni n-a fost sesizată de nicio persoană referitor la acest caz.

Totodată, sursa citată menționează că nu cunoaște motivul pentru care bărbatul a fost eliberat atât de repede din închisoare.

"El nu este pe malul drept al Nistrului. Cum apare, bărbatul va fi o reținut, fiindcă e dat în căutare în alt dosar", ne-a mai spus Mariana Bețivu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării