main logo
1438

PCCOCS are un nou șef adjunct interimar: Cine este Sergiu Brigai

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) are un nou șef adjunct interimar. Este vorba despre Sergiu Brigai.

PCCOCS are un nou șef adjunct interimar: Cine este Sergiu BrigaiFoto: agora.md

Acesta a fost numit în funcție după ce Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat ordinul procurorului general interimar, Dumitru Robu, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Sergiu Brigai și-a început cariera în iulie 2011, când a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii de Nivelul Curții de Apel Chișinău. La 1 august 2016, el a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii de Circumscripție Chișinău.

În octombrie 2018, CSP a propus numirea lui Sergiu Brigai în funcția vacantă de procuror în Secția combaterea traficului de ființe umane din cadrul Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale.

La data de 7 octombrie curent, Dumitru Robu a semnat ordinele prin care au încetat mandatele conducerii interimare a adjuncților interimari ai PCCOCS.

La data de 15 octombrie curent, CSP l-a desemnat pe Sergiu Russu în calitate de șef interimar al PCCOCS, iar pe Vladislav Bobrov – adjunct interimar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării