main logo
141738

Pavel Stratan, despre logodna Cleopatrei cu Edward: Eu le doresc soarta noastră

Primele dezvăluiri ale lui Pavel Stratan, Edward Sanda, dar și a Cleopatrei și a lui Cezar, despre marele eveniment, au fost făcute în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Pavel Stratan, despre logodna Cleopatrei: Eu le doresc soarta noastrăFoto: ea.md

Dacă la început, în platou au fost invitați doar socrul mic și ginerele, atunci peste câteva minute, celor doi li s-au alăturat pe canapea și Cleopatra, și Cezar, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Pavel Stratan a dezvăluit că nici el și nici soția sa nu au bănuit că fiica lor va fi cerută de nevastă chiar de ziua ei, asta deși anticipau acest lucru. Pe de altă parte, Cezar a pariat că evenimentul va avea loc anume în acea zi. Nici Cleopatra nu a bănuit nimic: „Știam că se va întâmpla, dar peste jumătate de an, un an sau chiar trei”.

Edward Sanda a dezvăluit că a fost ajutat să aleagă inelul perfect de către mama sa, care împreună cu el, a petrecut o zi întreagă prin magazinele specializate. Tânărul i-a oferit inelul la 12 noaptea, în stil clasic: într-un genunchi. La doar câteva minute după ce Cleopatra a acceptat să-i fie soție, artista și-a sunat tatăl pentru a-i da vestea cea mare. Pavel Stratan a dezvăluit că noutatea nu a fost un șoc nici pentru el și nici pentru soția sa Rodica și că lucrurile evoluează firesc: „Eu le doresc soarta noastră, doi copii cuminți nu au cum altfel. Părinții noștri au trăit așa, noi trăim așa”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării