main logo
5235

Pavaj cu Pomul Vieții, amenajat în Capitală: Inițiativa, criticată

Brandul Republicii Moldova, „Pomul Vieții”, a apărut în centrul Capitalei sub formă de pavaj.

Pavaj cu Pomul Vieții, amenajat în Capitală: Inițiativa, criticatăFoto: Primăria Municipiului Chișinău

Elementul ce reprezintă țara noastră unește Pietonala Eugen Doga și clapele pianului cu covorul tradițional în pavaj pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru, transmite Știri.md.

Priveliștea bucură ochii. Unii au lăudat inițiativa, menționând că arată „frumos” sau „extraordinar”, însă de alții a fost criticată. Unii chișinăuieni s-au arătat nemulțumiți că se investesc mai mulți bani în centrul Capitalei, însă se cam uită de celelalte sectoare. 

„- Interesant, calitatea pavajului e ca și în scuarul Eminescu, unde betonul, cu care ați omorât teii din jurul statuii poetului, a crăpat deja vreo 20%?

- În zona Circului de stat din Chișinău înflorește în continuare afacerea cu microbuze, colete, transport de pasageri. În urma lor, ne înecăm la propriu în gunoaie. Hai să desenăm și acolo un pom”

- Bani irosiți în vânt consider, era mult mai normal ca banii investiți în acest lucru să fie alocați in asfaltarea unei alte străzi care chiar merită.

- Tare frumos! Chișinăul nostru iubit... floricele... și în rest uitat... mai ales la Sculeanca, unde lipsesc marcajele rutiere și trebuie să ghicească șoferii pe care bandă trebuie să meargă.

- Avem și noi la Ciocana o problemă - trotuarul pe Ginta Latină, începând cu casa 17 și terminând cu casa 23. Poate va citi cineva din Primărie și ne va ajuta.

- Mai treceți pe la Botanica, Muncești de exemplu...”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți. 

Primăria Capitalei a anunțat că lucrările pentru realizarea pavajului cu brandul de țară sunt pe ultima sută de metri.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării