main logo
645

Patru copii din Slobozia au ajuns la spital: S-au intoxicat cu CO

Patru copii de 6, 5, 4 și respectiv 1 an și 6 luni, au fost transportați la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 8 decembrie, în localitatea Slobozia, stânga Nistrului.

Patru copii din Slobozia au ajuns la spital: S-au intoxicat cu COFoto: mvdpmr.org

Potrivit oamenilor legii de la Tiraspol, micuții au fost puși la somn de către mama lor, în vârstă de 27 de ani, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

După ce au adormit, femeia și-a văzut de treburi în bucătărie. La un moment dat, unul dintre copii s-a trezit și a acuzat dureri abdominale și greață, iar câteva clipe mai târziu și-a pierdut cunoștința. Mama i-a trezit pe ceilalți copii, care au au declarat aceleași simptome, după care aceasta a chemat ambulanța.

Atât mama cât și cei 4 copii ai săi, de 6, 5 și 4 ani, precum și un copil de un an și jumătate au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului. O fetiță de cinci ani a fost internată în secția de terapie intensivă în stare gravă.

La moment toți copii sunt în spital. Medicii evaluează starea lor ca fiind moderată. Fetița de la secția de terapie intensivă a fost transferată la secția pentru tratamentul bolilor respiratorii.

Așa-zisul Inspector de Supraveghere din zona transnistreană a stabilit că în casa în care locuieşte femeia de 27 de ani şi cei patru copii ai săi, sunt două sobe. Nu este exclus faptul că odată ce focul s-a făcut în una din sobe, s-a blocat conducta care ducea fumul în pod şi revenea în casă prin cealaltă sobă.

Experții încă investighează cazurile exacte ale incidentului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării