main logo
563

Patru companii au prezentat oferte pentru noul Penitenciar din Capitală

Companiile nu prea sunt interesate de construcția noului penitenciar Chișinău.

Patru companii au prezentat oferte pentru noul Penitenciar din CapitalăFoto: anp.gov.md

Din cei 24 de ofertanți, care au solicitat pachetul de documente, și-au trimis ofertele la licitație doar 4 companii, transmite Știri.md. 

Potrivit unui comunicat, perioada estimativă de evaluare a ofertelor este de 120 de zile, timp în care grupul de lucru din cadrul UIP va evalua ofertele prezentate. Rezultatele evaluării vor fi făcute publice ulterior.

Pentru asigurarea transparenței și bunei desfășurări a procesului de deschidere a ofertelor au fost invitați, în calitate de observatori, reprezentanți ai Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor, Procuraturii Generale, Cancelarie de Stat, Administrației Naționale a Penitenciarelor. Doar reprezentanții Ministerului Justiției au dat curs invitației.

Concursul pentru selectarea și contractarea companiei de construcție a viitorului penitenciar din Chișinău, a fost lansat pe 18 februarie curent, în comun cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. 

Ulterior termenul limită a fost prelungit, dat fiind complexitatea proiectului și solicitările participanților, care s-au înscris în concurs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării