main logo
898

Patru automobile, implicate într-un accident la Edineț

Un accident grav s-a produs la Edineț, cu implicarea mai multor automobile, în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 08:47.

Patru automobile, implicate într-un accident la Edineț

Potrivit ofițerului de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă, în accident au fost implicate patru automobile, transmite Știri.md

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, conducând automobilul Mercedes, a ajuns la intersecția străzilor Independenței și Ștefan Vodă din municipiul Edineț și a încercat să evite coliziunea cu un automobil de marca Renault, condus de un bărbat, care a ieșit brusc de pe un drum secundar fără a se asigura. 

Ulterior, conducătorul automobilului de marca Mercedes ar fi manevrat spre stânga pierzând controlul asupra volanului, iar în rezultat s-a ciocnit cu un automobil de marca Hyundai, la volanul căruia se afla o femeie de 39 de ani. 

În consecință, automobilul Mercedes a fost proiectat într-un Renault și un Hyundai. Toate automobilele staționau la parcarea unui magazin adiacent.

În urma accidentului rutier, după ajutor medical s-a adresat femeia de 39 de ani. Conducătorii automobilelor au fost testați alcoolscopic și s-a stabilit că aceștia nu erau în stare de ebrietate. 

Polițiștii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării