main logo
1858

Patronul unui club de noapte din Moldova, reţinut pentru vânzarea drogurilor

Oamenii legii au reţinut 7 persoane, cu vârstă cuprinsă între 18 – 42 de ani, bănuiți de comercializarea drogurilor în cluburile de noapte.

Patronul unui club de noapte, reţinut pentru vânzarea drogurilor

Forțele de ordine au efectuat un șir de măsuri speciale de investigație pentru a stabili toate circumstanțele și a identifica persoanele implicate. 

Astfel, au fost efectuate mai multe percheziții la domiciliile membrilor grupării criminale, cât și reținerea în flagrant, în dimineața zilei de 24 noiembrie 2018, a 3 lucrători și al patronului clubului de noapte. 

În cadrul percheziției, în localul menționat, au fost depistate droguri de tip Ecstasy, amfetamină, cocaină, marijuană, iar 25 de persoane erau suspectate de consum al stupefiantelor, la 15 din ei fiind constatată starea de ebrietate narcotică. 

La domiciliul suspecților au fost găsite peste 150 de pastile de tip Ecstasy, transmite Ştiri.md.

Grupul criminal acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru avea rolul său, iar liderul care s-a dovedit a fi directorul unui club de noapte din Chișinău care organiza comercializarea drogurilor în incinta localului. 

În calitate de realizatori acționau chelnerii, dar și unii clienți. Anterior, de la chelneri au fost efectuate achiziții de control, fiind procurate droguri în incinta localului. O pastilă de acest tip era comercializată consumatorilor cu prețul de 350 - 500 lei.

La moment, 4 persoane sunt reținute pentru 72 ore, 2 persoane au primit mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar o persoană se află sub control judiciar. 

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani. Anterior, alte 3 persoane, care realizau droguri inclusiv în incinta acestui club de noapte, fusese reținute.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării