main logo
645

Pasha Parfeni: După ce am ieșit în PMAN în tricou cu inscripția #NuPlaha, nu am mai fost invitat la concerte

Interpretul și activistul civic, Pasha Parfeni a afirmat că după ce a ieșit în scena din PMAN într-un tricou cu inscripția #NuPlaha, nu a mai fost invitat la concerte de către organizatori.

Pasha Parfeni: După #NuPlaha, nu am mai fost invitat la concerteInterpretul și activistul civic, Pasha Parfeni.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Nu sunt invitat la multe concerte organizate de Ministerul Culturii și Direcția de cultură a municipiului Chișinău pentru că acestea au aceeași poziție și într-un fel mă ignoră. Cel puțin asta pot spune în comparație cu anul trecut, când nu am manifestat poziția așa deschis și înainte de a ieși pe scenă în tricoul #NuPlaha ”, a zis activistul civic.

Pasha Parfeni a explicat de ce oamenii de la noi se tem să-l susțină și cum a avut curaj să iasă în scenă cu asemenea mesaj pe 27 august, de Ziua Independenței.

„Acest sentiment de frică este foarte răspândit la noi. Până acum nu pot să înțeleg cât de mare a fost curajul meu pentru că nu conștientizam că aici ar trebui să ai mult curaj. A fost destul de ușor de făcut asta”, a menționat interpretul.

Invitatul susține că din momentul în care și-a arătat poziția, și-a pus în pericol cariera și viitorul.

„ Cariera mea, dar și viitorul meu și al copiilor mei este în pericol, și de asta am făcut-o, doar din frică”, a mărturisit Pasha Parfeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării