349
1
Pasha Parfeni și Cătălin Josan, invitați să cânte de Ziua Independenței
349
1

În acest an, cântăreții Pasha Parfeni și Cătălin Josan, excluși de la mai multe evenimente după ce în 2016 au protestat împotriva fostei guvernări, vor evolua la concertul dedicat Zilei Independenței.

„Exact 3 ani în urmă am ieşit pe scena PMAN în tricoul #Nuplaha. Acest gest m-a adus pe o cale absolut nouă, fără să știu unde mă duce sau cât e de lung drumul, şi fără nicio șansă să mă întorc înapoi. În perioada acestor 3 ani, nu v-am văzut, nu v-am auzit, nu v-am cântat. Mi-ați lipsit mult. Dar întotdeauna v-am simțit alături. Acest drum cu siguranță nu se încheie aici. Important este să nu cedăm încă o dată dreptul nostru la libera exprimare, dreptul de a crede într-un viitor mai bun”, a scris Pasha Parfeni pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Cei 28 de ani de independență ai Republicii Moldova vor fi marcați printr-o serie de evenimente cultural-artistice, organizate de către Guvern.

Între orele 18:00 – 23:00, va avea loc un concert cu interpreți de acasă (Piața Marii Adunări Naționale).

În program: La La Play Voices, Moldovan National Youth Orchestra, Cătălin Josan, Marian Mani, Cristina Scarlat, Via Dacă, Ansamblul JOC, Cristi Aldea-Teodorovici, Orchestra Lăutarii, Ion Palade, Maria Iliuț, Surorile Osoianu, Ioana Căpraru, Pasha Parfeni și alții.

Citește și
article image
Propunerea lui Șoigu la Chișinău. Dodon: Ar putea veni și...
10
1446
article image
Maia Sandu anunță cât a costat sărbătorirea Zilei...
0
456
article image
Sandu, după Ziua Independenței: Ne cerem scuze dacă nu a...
0
868
article image
Cum au sărbătorit locuitorii Capitalei Ziua Independenței
0
339