main logo
727

Pasha Parfeni și Cătălin Josan, invitați să cânte de Ziua Independenței

În acest an, cântăreții Pasha Parfeni și Cătălin Josan, excluși de la mai multe evenimente după ce în 2016 au protestat împotriva fostei guvernări, vor evolua la concertul dedicat Zilei Independenței.

Pasha Parfeni și Cătălin Josan, invitați să cânte de Ziua Independenței

„Exact 3 ani în urmă am ieşit pe scena PMAN în tricoul #Nuplaha. Acest gest m-a adus pe o cale absolut nouă, fără să știu unde mă duce sau cât e de lung drumul, şi fără nicio șansă să mă întorc înapoi. În perioada acestor 3 ani, nu v-am văzut, nu v-am auzit, nu v-am cântat. Mi-ați lipsit mult. Dar întotdeauna v-am simțit alături. Acest drum cu siguranță nu se încheie aici. Important este să nu cedăm încă o dată dreptul nostru la libera exprimare, dreptul de a crede într-un viitor mai bun”, a scris Pasha Parfeni pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Cei 28 de ani de independență ai Republicii Moldova vor fi marcați printr-o serie de evenimente cultural-artistice, organizate de către Guvern.

Între orele 18:00 – 23:00, va avea loc un concert cu interpreți de acasă (Piața Marii Adunări Naționale).

În program: La La Play Voices, Moldovan National Youth Orchestra, Cătălin Josan, Marian Mani, Cristina Scarlat, Via Dacă, Ansamblul JOC, Cristi Aldea-Teodorovici, Orchestra Lăutarii, Ion Palade, Maria Iliuț, Surorile Osoianu, Ioana Căpraru, Pasha Parfeni și alții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării