main logo
3746

Pasha Parfeni, după finala naţională Eurovision: Banii hotărăsc totul

După ce, sâmbăta trecută, a fost ales reprezentantul Republicii Moldova la Concursul European de Cântec Eurovision 2020, internauții s-au împărțit în două tabere.

Pasha Parfeni, după finala naţională Eurovision: Banii hotărăsc totul

Pe când unii consideră că rezultatele au fost anunțate corect, alții susțin că acestea au fost falsificate, transmite Știri.md.

În acest context, unul dintre participanții la selecția națională a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare, în care susține că locul la Eurovision ar fi fost cumpărat.

Interpretul Pasha Parfeni a rămas dezamăgit de concurs și a declarat că Moldova rămâne în continuare una dintre cele mai corupte țări din Europa. 

Cu toate acestea, Parfeni a ținut să le mulțumească fanilor săi și a mai scris că adevăratul trofeu este aprecierea muncii sale de oameni.

„Prieteni, sunt enorm de recunoscător pentru toată susținerea și aprecierea, pe care am simțit-o și am primit-o de la voi. Pentru mine acesta e cel mai mare premiu, mai mare decât un loc oarecare, obținut cu orice preț, material și emoțional.

Înainte de concurs circula o părere că ar fi bine să ieșim din concurs și să boicotăm Eurovision 2020. Dar pentru mine rezultatul participării mele în acest concurs este confirmarea că avem mult de muncit ca să transformăm Moldova într-o țară a meritocrației și a dreptății. 

Mă întristează azi comentariile fanilor europeni pe rețelele sociale, care scriu că am demonstrat că suntem o țară coruptă în care banii hotărăsc totul. 

Dar asta înseamnă că mai avem de lucru la acest capitol și că trebuie să luptăm împreună ca să schimbăm ceva acasă și să fim văzuți altfel de afară.

Eu sunt un norocos pentru că am susținerea voastră. Am fost mereu convins că banii, mai ales acei murdari și ceea ce poți obține cu ei, nu-ți aduc satisfacție și fericire. Rămân cu această convingere în continuare. 

Continuăm să facem artă în Moldova și pentru Moldova. Apele trec, arta rămâne”, a scris interpretul pe pagina sa de Facebook. 

Știri.md reamintește că Natalia Gordienco va reprezenta Moldova la Rotterdam în cadrul concursului Eurovision.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării