30 iun, 2020 10:40
1 284
2

Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi, distrus: Domnule pretor, vă place?

30 iun, 2020 10:40
1 284
2

Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi din Capitală, renovat acum un an, este deja distrus.

Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi, distrus: Domnule pretor, vă place?Foto: ionceban.md

Pe pereți au apărut diferite inscripții, iar din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, fața se jupoaie deja, transmite Știri.md.

Astfel, fiind nemulțumit de cele văzute, primarul Ion Ceban l-a luat la rost pe pretorul sectorului Centru și i-a dat termen pentru a soluționa problema.

„Domnule pretor, când ultima dată ați fost la acest pasaj? Ați văzut în ce stare se află? Vă place? Nu aveți bani pentru 2 găleți de vopsea? Vă dau 15 zile pentru a face acest lucru, nu așteptați să vă împing”, a subliniat Ion Ceban.

Totodată, primarul a abordat și starea pasajului subteran din apropierea Hotelului Național, care se află într-o stare groaznică. Edilul nu a acceptat scuzele pretorului că precum acest obiect se află la balanța Direcției transport public și comunicații.

„Trebuie să fii un șef bun în sectorul tău, să nu îi învinovățești pe ceilalți. Dacă aveți nevoie de ajutorul celor de la Direcția transport, mergeți la ei, luați-vă de mână și lucrați împreună. În opinia mea, nu depuneți eforturi suficiente, aveți puține proiecte în desfășurare. Nu căutați vinovatul, lucrați”, a conchis Ion Ceban.

Știri.md amintește că subterana de pe bulevardul Negruzzi a fost singurul pasaj renovat anul trecut din cele opt propuse de autorităţi. Costul lucrărilor a depăşit un milion de lei, bani alocaţi din bugetul municipal.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter