main logo
2426

Pasagerii zborului Chișinău-Dublin, fără cursă: Ne țin afară ca pe câini

Cursa Chișinău-Dublin a companiei AirMoldova a fost anulată ceea ce a trezit nemulțumirea pasagerilor care au așteptat ore în șir afară.

Pasagerii zborului Chișinău-Dublin, fără cursă: Ne țin afară ca pe câini

„Ne țin afară ca pe niște câini, fără mâncarea, ne-au dat câte o sticlă de apă, sunt mulți copii aici”, spune una din pasagerele, care a publicat video din Aeroport pe rețele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Purtătoarea de cuvânt a Autorității Aeronautice Civile a declarat pentru Unimedia că „motivul anulării cursei este alerta falsă cu bombă din 27 august, iar situația urmează a fi remediată în scurt timp”.

„La ora 00:40 noi trebuia să avem zborul, care s-a anulat din cauza anumitor probleme tehnice. Ne țin afară ca pe niște câini, fără mâncarea, ne-au dat câte o sticlă de apă, sunt mulți copii aici. Ne-au promis că se reține cu jumătate de oră, a trecut o oră și noi încă stăm afară, pe noi nu ne vede nime.

Trei autocare așteaptă, au încercat să ne bage în interior, dar noi am refuzat și ne-au pus pe toți să stăm afară. Este ora 02.30. Tot avionul de pe cursa Chișinău-Dublin stă afară.

Cursa de la 20:30 a fost amânată până la 10:50 și de la 10:50 a fost amânată pentru 00:40, iar la 00:40 cursa a fost anulată”, relatează o pasageră.

Irina Bodolica, purtătoarea de cuvânt a Autorității Aeronatutice Civile a declarat pentru Unimedia că „din informațiile oferite de compania aeriană, aceste rețineri sunt consecință a evenimentului din 27 august și anume alerta falsă cu bombă, care a perturbat programul de zbor, iar situația urmează a fi remediată în scurt timp”.

Totodată, Autoritatea Aeronautică Civilă amintește consumatorilor care au avut zborul anulat sau în cazul întârzierii prelungite a zborului, că potrivit HG 836 din 08.11. 2012 pot beneficia de compensații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării