main logo
2117

Pasager de pe ruta Ungheni-Chișinău, agresat verbal de un șofer

Situație neobișnuită pe o rută care circulă pe traseul Chișinău-Ungheni. O pasageră a fost agresată verbal de șofer din motiv că a cumpărat biletul din gară, dar nu a achitat direct șoferului.

Pasager de pe ruta Ungheni-Chișinău, agresat verbal de un șofer

Femeia a făcut publică plângerea sa adresată directorului S.C "Gara de Nord", Iurie Moroz, și cere să fie luate măsuri cu șoferul agresiv, transmite Știri.md.

În scrisoarea sa, aceasta povestește că pe 4 iunie, după ce a cumpărat bilete din gară, pentru a merge de la Ungheni spre Chișinău, a fost agresată de șoferul rutei, care era nemulțumit de faptul că femeia avea bilete.

"S-a oprit pe drum spre Chișinău de nenumărate ori pentru a lua pasageri în afara stațiilor, iar când eu l-am rugat să oprească pentru ca să cobor împreună cu un copil minor, acesta mi-a reproșat că eu l-am lăsat fără salariu așa că nu va opri.

Domnul m-a amenințat ca să nu mai circul cu el, pentru că de azi înainte el va fi zilnic pe această rută", a conchis femeia în plângere.

"Vreau să fie făcută public pentru ca alți șoferi de rute să nu repete aceeași situație. Sunt sigură că astfel de cazuri se petrec zilnic în țară. De ce ANTA nu combate astfel de cazuri?", a scris pasagera.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării