main logo
1927

PAS: Traficul rutier nu va fi blocat. Sunt președinți care merg pe jos

În timp ce Poliția spune că traficul va fi restricționat în centrul Capitalei, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) dă asigurări că șoferii vor circula liber.

PAS: Traficul rutier nu va fi blocat. Sunt președinți care merg pe jos

Despre aceasta au anunțat pe rețelele de socializare secretarul PAS, Andrei Spînu, și Serviciul de Protecție și Pază se Stat, transmite Știri.md.

''Precizare: mâine (24 decembrie), cu ocazia inaugurării președintelui ales, Maia Sandu, centrul Chișinăului va fi zonă liberă și cetățenii își pot continua deplasările în mod obișnuit.

Instituțiile de stat trebuie să se obișnuiască cu faptul că sunt președinți care merg pe jos, care se salută cu oamenii sau care refuză să blocheze tot orașul, doar ca ei să meargă liber.

De mâine (24 decembrie) aceste lucruri se vor schimba – președinta Maia Sandu va fi un altfel de președinte, al oamenilor și printre oameni, iar instituțiile publice vor trebui să aibă același comportament – de respect și considerație față de cetățeni'', a precizat secretarul.

''În contextul unor interpretări privind sistarea traficului rutier pe anumite străzi din centrul orașului în legătură cu inaugurarea președintelui ales Maia Sandu, Serviciul de Protecție și Pază de Stat vine cu următoarea precizare.

Urmare informației publicate de către SPPS cu referire la măsurile de securitate întreprinse în ziua de 24 decembrie curent, precizăm suplimentar că traficul rutier din centrul capitalei nu va fi sistat.

Specificăm că circulația rutieră în anumite perimetre va fi fluidizată în scopul evitării eventualelor ambuteiaje'', se arată în comunicatul SPPS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării