26 martie, 08:39
379
1
Partidul Șor intenționează să-și doneze subvențiile de stat medicilor
26 martie, 08:39
379
1

„Partidul Șor salută inițiativa formațiunilor politice parlamentare de a dona subvențiile de stat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus. În același timp, Partidul Șor cere ca subvențiile care îi reveneau în acest an să fie direcționate anume în acest scop”.

Foto: știri.md

În același timp, formațiunea politică îndeamnă și restul partidelor să facă demersuri individuale, prin care să anunțe oficial că renunță la acești bani în favoarea instituțiilor medicale din țară, transmite Știri.md.

„În acest context, Partidul Politic „ȘOR” amintește că pentru anul 2020 urma să mai primească de la stat aproximativ 2,4 milioane de lei, datorită rezultatelor pe care le-a obținut la alegerile parlamentare și la cele locale din 2019.

Însă a fost lipsit de acești bani printr-o decizie a Comisiei Electorale Centrale. Formațiunea cere ca banii care îi reveneau și pe care statul va fi obligat de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului să-i returneze, să fie alocați anume pentru combaterea răspândirii COVID-19 și a consecințelor economice și sociale ale acesteia.

Partidul „ȘOR” le solicită formațiunilor politice parlamentare din țară să se alăture inițiativelor sale în contextul stopării răspândirii COVID-19”, se arată într-un comunicat al formațiunii politice.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter