main logo
2024

Partidul Renaștere: Marșul LGBT promovează valorile străine

Astăzi, în incinta Parlamentului Republicii Moldova a fost organizat un briefing de presă al membrilor Partidului "Renaștere" în legătură cu poziția partidului cu privire la comunitatea LGBTQ+ și propaganda lor în Republica Moldova.

Partidul Renaștere: Marșul LGBT promovează valorile străine

Partidul Renaștere condamnă inițiativa de a organiza organiza marșul comunității LGBT pe străzile Capitalei, transmite Știri.md.

Deputatul Bolea consideră că aceste acțiuni sunt un atentat la moralitatea societății, iar marșul LGBT promovează valorile străine pentru societatea moldovenească.

La fel, reprezentanții Partidului Renaștere au înregistrat un proiect de lege prin care se interzice propaganda LGBT în rândurile minorilor.

"Reamintim, totodată, că anume această guvernare a făcut tot posibilul pentru a promova aceste valori, inclusiv prin ratificarea Convenției de la Istanbul și ulterioarele modificări în legislație prin care s-a abrogat norma juridică ce prevedea expres sancțiune penală pentru acțiuni perverse. Pentru a schimba starea lucrurilor, colegii dlui deputat din Parlament, Nesterovschi și Lozovan, deja au înregistrat un proiect de lege prin care se interzice propaganda LGBT în rândurile minorilor care necesită o protecție a statului deosebită în sensul dat.

Membra Biroului Partidului «Renaștere» Natalia Parasca a accentuat faptul că nu va permite, în calitate de mamă a copilului, impunerea unor valori străine. Astfel, prin prisma principiului finalității drepturilor unei persoane acolo unde începe libertatea alteia, aceste manifestații ale comunității LGBT sunt calificate drept propagandă și un precedent periculos în societatea Republicii Moldova. Adresându-se către guvernarea actuală, dna Parasca a solicitat ca această ideologie distrugătoare să nu fie impusă societății întregi", au reiterat membrii Partidului Renaștere.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării