426
0
Participă la cursa de alergare în masă Fun Run by Iute Credit
426
0

În data de 30 septembrie, capitala noastră va găzdui cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”.

Anul acesta, participanții sunt așteptați de o mulțime de surprize plăcute. Una dintre cele mai amuzante și spectaculoase surprize va fi cursa „Fun Run by Iute Credit”. 

În ciuda faptului că Fun Run se desfășoară deja tradițional în cadrul Maratonului Internațional Chișinău, anul acesta, cursa promite să fie cea mai de amploare.

Te invităm să participi la cursa de alergare „Fun Run by Iute Credit” unde vei avea posibilitatea să depășești cursa de alergare de 1,5 km de-a lungul străzilor centrale ale capitalei împreună cu prietenii, familia și cu mii de entuziaști și alergători. 

Iată cum va arăta traseul cursei „Fun Run by Iute Credit”: cursa va începe din Piața Marii Adunări Naționale. Participanții urmează să alerge de-a lungul străzii Ștefan cel Mare până la intersecția cu strada Vasile Alecsandri.

Ulterior, se vor îndrepta spre strada Mitropolitul Varlaam, pe care urmează să alerge până la strada Pușkin, și vor finaliza vizavi de Arcul de Triumf.

Participarea la cursa „Fun Run by Iute Credit” este absolut gratuită. Fiecare participant la cursă, care s-a înregistrat pe site-ul oficial al evenimentului, va avea șansa să obțină un tricou cu simbolurile celei de-a patra ediții a „Maratonului Internațional Chișinău”.

Dacă dorești să participi la partea competitivă a celui de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, atunci, încă nu este târziu să te înregistrezi și să achiziționezi un pachet de start la un preț redus. Grăbește-te, numărul de locuri este limitat! Detalii pe site-ul oficial al evenimentului - marathon.md.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter