main logo
515

Părinții pot cere lista produselor de igienă în grădinițe și școli

Părinților ai căror copii frecventează grădinițele și școlile din Chișinău li se recomandă să ceară de la directorul instituției să plaseze informații despre produsele de igienă, primite de conducere.

Părinții pot cere lista produselor de igienă în grădinițe și școli

Adresarea municipalității este legată de reclamațiile primite în privința faptului că unele grădinițe încă continuă să ceară de la părinți bani pentru produsele de igienă, dar și pentru hârtie igienică, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

„Noi am cerut de la director să afișeze informații în toate grupele, despre produsele de igienă, care sunt primite în fiecare lună pentru fiecare grupă. În acest mod noi îndemnăm toți părinții să urmărească această situație și să ceară afișarea informațiilor, dacă ea încă nu a fost afișată, pe panoul informativ din fiecare grupă. Astfel, împreună cu părinții, noi putem să urmărim produsele de igienă, care sunt destinate grădinițelor", a menționat Șeful departamentului Educației a sectorului Râșcani, Andrei Pavaloi.

La începutul acestei luni primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a solicitat de la directorii instituțiilor de învățământ, inclusiv preșcolare, ca până la 1 mai 2019 să facă o inventariere a tuturor bunurilor din instituție și să organizeze o dare de seamă: mese, scaune, frigidere, magnetofoane.

În afară de asta până la 1 aprilie 2019 directorii trebuie să publice informații despre banii, care au fost oferiți din bugetul municipal pentru anul 2019, dar și despre necesitățile suplimentare ale instituțiilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării