main logo
671

Părinții, în febra pregătirilor pentru serbările de Revelion din grădinițe

Părinții sunt în febra pregătirilor pentru serbările de sfârșit de an. În grădinițele din Chișinău, copiii învaţă cântece, dansuri şi scenete pe care le vor prezenta ca o încununare a activității lor educative.

Părinții, în febra pregătirilor pentru serbările de iarnă din grădinițeColaj: știri.md

Copii de la grădiniţa numărul 212 fac repetiţii zilnic pentru a reuşi să pună la punct toate surprizele pregătite lui Moş Crăciun şi părinţilor, transmite Știri.md cu referire la tvr.md.

Marcela Rotari, educatoare; „Suntem în aşteptare ca anul acesta părinţii să fie prezenţi cu aplauze pentru copii, pentru că asta este o bună încurajare şi o motivare. Până la urmă copii se pregătesc pentru părinţi”.

Și cum siguranța e pe primul loc, în grădinițe trebuie respectate regulile de igienă și de prevenire a bolilor.

Elena Brăguța, director, Grădiniţa nr. 212: „Se vor desfăşura activităţi extracuriculare cu prezenţa fizică a părinţilor numai că în condiţii de respectare a normelor de igienă. Părinţii în activitatea care va fi desfăşurată sunt obligaţi să fie echipaţi cu bahile”. Părinții nu scapă ieftin cu pregătirile.

Dacă vor să se mândrească cu odraslele lor trebuie să bage mâna în buzunar și să cumpere costume create special - de cavaleri, vrăjitori, prinţese şi personaje din desene animate.

Oxana Coroleac, designer vestimentar: „Vor fi solicitate costumele de iepuraş anul acesta, pentru că este anul iepurelui şi rochiile albe. Rochiile albe sunt întotdeauna întrebate şi fulguşorii şi costumele de regine şi de prinţi sunt la fel întrebate”.

Închirierea unui costum costă între 200 şi 500 de lei. Moş Crăciun este aşteptat în grădiniţe în a doua jumătate a lunii decembrie iar o parte dintre cadouri vor fi achiziționate de Primăria Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării