main logo
954

Parfeni s-a filmat pentru cartea poștală la Eurovision pe cod galben de vânt

Pasha Parfeni, reprezentantul moldovean al Eurovision Song Contest din acest an, s-a pentru filmat cartea poștală, acel scurt videoclip de prezentare care va fi afișat înainte de prestația sa în Prima Semifinală.

Parfeni s-a filmat pentru cartea poștală la Eurovision pe cod galben

Totul a avut loc în canionul Orheiul Vechi și… pe cod galben de vânt. O postare despre asta a scris interpretul aseară, 28 martie curent, pe rețelele sociale, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Astăzi (n.r. luni), am filmat cartea poștală a Moldovei pentru Eurovision Song Contest 2023 într-o locație frumoasă – canionul Orheiul Vechi. În ciuda vremii extrem de rece, misiunea mea a fost să răspândesc cu bucurie și optimism un mesaj important pentru întreaga lume. Credeți-mă, a fost o misiune dificilă, pentru că nu mă puteam opri din tremur și a durat o zi întreagă pentru a filma o carte poștală de 37 de secunde care va fi difuzată la televizor”.

Filmările s-au desfășurat în colaborare cu BBC și tema acestora a fost plantarea de copaci, întrucât Pasha Parfeni apare plantând un copac, în jurul altor copaci înfloriți. Interpretul a adus mulțumiri echipei de operatori.

„Sunt înghețat și obosit, dar fericit că am îndeplinit această misiune. Vreau să vă trimit câteva vibrații de primăvară din Moldova. Vă rog să fie trimisă înapoi ceva vreme caldă!”.

Reprezentantorul nostru este programat să evolueze cu locul 10 în prima semifinală care va avea loc pe 9 mai la Liverpool.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării