main logo
3303

Parcul din Valea Trandafirilor arată ca un decor pentru filmele de groază

Altădată un simbol al Chișinăului, parcul de distracții din Valea Trandafirilor arată acum ca un decor pentru filmele de groază.

Parcul din Valea Trandafirilor, un decor pentru filmele de groazăFoto: captura video

Majoritatea instalațiilor au fost montate acum 40 de ani, atunci când a fost deschis parcul. Vizitatorii susțin că unele dispozitive scârțâie și nu par a fi sigure, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

De cealaltă parte, administrația parcului de distracții dă asigurări că toate caruselele sunt verificate zilnic. Și pentru că „orășelul de distracții” este la regim de autofinanțare, iar încasările sunt mici, bani ajung doar pentru mentenanță, astfel că de renovare capitală nici nu poate fi vorba.

Puținii vizitatori ai orășelului de distracții spun că unele instalații scârțâie și nu par a fi sigure. 

Chiar dacă nu prea au încredere în ele, oamenii afirmă că nu au alternativă și urcă acolo cu gândul că administrația parcului are grijă de starea tehnică a acestor carusele.

Și dacă unii vizitatori sunt reticenți, administrația parcului dă asigurări că toate caruselele sunt funcționale, iar starea lor tehnică este verificată zilnic. Inginerul șef, Alexandru Zaharov, spune că veniturile pe care le încasează parcul sunt prea mici pentru a moderniza instalațiile. 

Parcul este la autofinanțare, astfel că banii câștigați ajung doar pentru mentenanță și rareori pentru lucrări de renovare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării