main logo
6657

Parcarea unor polițiști flămânzi l-a revoltat pe un vlogger din Chișinău

Cum să educi o societate care să respecte legea, dacă înșiși oamenii legii nu o respectă? Se întreabă vloggerul Ion Andronache care a surprins în această dimineață câteva imagini cu o mașină a poliției parcată la umbră.

Parcarea unor polițiști flămânzi l-a revoltat pe un vlogger din ChișinăuFoto: fb.com/IonAndronache

Vloggerul se arată revoltat de faptul că polițiștii au parcat mașina pe trotuar și au mers liniștiți la o cantină din preajmă pentru a lua masa, transmite Știri.md.

"O mașină de la Inspectoratul Național de Patrulare a IGP a intrat pe trotuar și s-a parcat frumos la umbra unui copac. Doi colaboratori ai poliției au ieșit din mașină și s-au îndepărtat spre cantina de pe strada Kogălniceanu 70, care se afla la 10 metri de mașină. Polițiștii au luat câte un поднос (tavă) și au început să-și pună mâncare. Au flămânzit oamenii, le dau crezare. Totuși au regim greu de lucru", a comentat Andronache.

Mai mult, vloggerul susține că oamenii legii au lăsat și girofarul aprins, pentru ca trecătorii să nu-și pună întrebarea de ce automobilul e parcat pe trotuar. 

"Ca să nu pară ceva suspect, ei au lăsat girofarul aprins. Pentru ca cei curioși ca mine să nu-și pună multe întrebări de ce o mașină a Poliției de patrulare stă parcată ilegal pe trotuarul destinat pietonilor, alături de alte mașini parcate tot ilegal. Paznicul de la clădirea de alături mi-a zis că ei vin aici de 2 ori pe zi, echipajele se mai schimbă, însă mereu parchează așa", a conchis Ion Andronache.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al INP, Natalia Golovco a declarat că se va autosesiza pe seama acestui caz și ulterior va reveni cu o reacție. 

Foto: facebook.com/IonAndronache


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării