main logo
792

Parcare auto, cuprinsă de flăcări în Chișinău

O parcare auto din capitală a fost cuprinsă de flăcări. Asta după ce focul s-a răspândit de la un teren incendiat în apropiere.

Parcare auto, cuprinsă de flăcări în Chișinău

Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13.54. La fața locului au fost trimise 3 autospeciale de intervenție care au luptat cu focul timp de trei ore pentru a opri răspândirea, transmite Știri.md.

În urma arderii au fost afectat o suprafață de 15 hectare de vegetație. În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în peste 100 de cazuri de stingere a focarelor de iarbă.

Un incendiu pe o suprafață extinsă a fot lichidat de salvatori ieri 8 martie în sectorul Botanica, strada Grenoble 130/2. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13.54. 

Un alt incendiu care a cuprins suprafețe extinse a fost înregistrat la Ialoveni.  Focul a mistuit 22 hectare de teren. În localitatea Țolica din raionul Cantemir,  arderea a cuprins 15 hectare de vegetație.

De intervenția pompierilor a fost nevoie și în localități din raioanele Glodeni, Rîșcani, Dondușeni, dar și la Leova Cahul și Comrat.

În condiții de vânt și umiditate redusă focul se poate răspândi rapid la spații forestiere dar și la clădirile aflate în preajmă.

În caz de situații de risc persoanele pot apela Serviciul 112.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării