main logo
573

Otaci: Încă 35 de familii vor primi bani să-și cumpere alte apartamente

Alte 35 de familii, care locuiau în prima scară a blocului din Otaci care a fost avariat, vor primi despăgubiri pentru apartamente. Guvernul va aloca din fondul de rezervă 6,8 milioane de lei.

Otaci: Încă 35 de familii vor primi bani să-și cumpere alte apartamenteFoto: tv8.md

Potrivit anexei la proiectul Guvernului pregătit de Ministerul Finanțelor, 13 familii vor primi peste 200.000 de lei, iar cea mai mică sumă va fi de 149.000 de lei, pe care o va primi un bărbat care locuia singur într-un apartament cu o cameră din blocul avariat, transmite Știri.md.

„Costurile aferente compensării cheltuielilor suportate la achitarea taxei de stat în sumă de 34.448 de lei și a taxei notariale pentru autentificarea contractelor de vânzare-cumpărare a locuințelor în sumă de 6.891 de lei vor fi alocate din contul bugetului local al orașului Otaci, în baza contractelor de procurare a locuinței, înregistrate în modul stabilit”, se spune în nota informativă a hotărârii de Guvern.

Anterior, Guvernul a alocat alte opt milioane de lei pentru 35 de familii care aveau apartamente în cea de-a doua scară a blocului din Otaci care s-a prăbușit.

Vedeți mai jos lista tuturor familiilor care urmează să primească compensații de la stat în cea de-a doua etapă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării