5 732
0
Osemintele găsite în parcul Valea Morilor ar aparține unor militari
5 732
0

Descoperire neașteptată în parcul Valea Morilor, din Capitală. Câțiva muncitori au găsit oseminte de om, în timp ce săpau un șanț. Oamenii au anunțat poliția, iar la fața locului au ajuns o echipă de specialiști, care au luat oasele pentru analize de laborator.

Foto: captură video

Specialiștii presupun că osemintele ar aparține unor militari, de pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Ruslan Panfilii, muncitor: Deocamdată, am găsit rămășițe din partea de jos a picioarelor, o parte din bazin și încălțăminte. Aceasta este o cizmă și o cataramă de la o curea sovietică.

„- Câți oameni sunt aici? - După oseminte credem că sunt 4”.

Osemintele au fost găsite, întâmplător, de câțiva muncitori, în timp ce săpau un șanț, în parcul Valea Morilor. Acest bărbat spune că el a fost cel care a văzut ceva suspect în timpul lucrărilor. Când a început să răscolească pământul, a înlemnit. 

Muncitor: Am găsit craniul și dinții. După ceafă avea împușcătură.

„- V-ați speriat? - Desigur. S-a dus inima în călcâie”.

Muncitorii spun că pentru prima data li se întâmplă așa ceva. 

„Important să nu fie ceva explozibil, în rest așa ne este lucru”. 

O parte din oseminte urmează să fie verificate de către specialiștii de la Ministerul Justiției, ne-a spus poliția, pentru a stabili proveniența rămășițelor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter