55 428
1
Oraşul Ialoveni, în doliu: Întreaga comunitate deplânge moartea fetiţei
55 428
1

Orașul Ialoveni este în doliu. Întreaga comunitate deplânge moartea fetiţei de 9 ani, care a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni de către un camion.

Colaj: știri.md

După moartea fetiței, primarul orașului, unde a avut loc tragedia, a declarat că vor fi întreprinse un șir de măsuri cum ar fi, discuțiile constructive cu cetățenii, transmite Știri.md.

"Orașul Ialoveni - în doliu și foarte afectat de durerea cumplită ca urmare a accidentului teribil, care a spulberat viața unui copil nevinovat pe trecere de pietoni. Tragedia fără margini, care a marcat pentru totdeauna viaţa oraşului nostru, a lăsat cred că și urme în sufletul oricăruia dintre noi, indiferent cine şi de unde este.

Nu cred că putem găsi cuvinte de alinare pentru familie și îndurerații părinţi. Nu cred că pe dânșii îi va linişti faptul, că toți în jur încearcă să se clarifice cine este vinovat și în ce măsură, care autoritate sau instituție răspunde de securitatea rutieră, în administrarea cui este acest drum, care a devenit fatal pentru îngerașul lor de copil nevinovat. Multe emoții, necaz și durere. Lacrimi, învinuiri, păreri împărțite, opinii diferite între locuitorii orașului, oameni din diferite colțuri ale țării și alte state implicați în discuții și comentarii la acest subiect. Pe toți noi, locuitorii orașului Ialoveni ne-a răvășit sufletul și mintea această durere.

În memoria îngerașului de copil care ne va veghea de sus, vă rugăm să ne mobilizăm și să avem discuții constructive, acțiuni reale și responsabilitate maximă din partea tuturor autorităților competente.

Cu multă durere în suflet, condoleanțe familiei și tuturor celor afectați de tragedie", este mesajul primarului de Ialoveni, Sergiu Armaşu.

Știri.md amintește că o fetiță de 9 ani a decedat după ce a fost călcată de un camion. Accidentul rutier s-a produs pe 17 decembrie, la ora 13:20, în apropierea Școlii de Arte din orașul Ialoveni.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter