main logo
1526

Orarul zborurilor, foarte încărcat: Veniți cu cel puțin trei ore înainte

Întrucât în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este majorat, reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău reiterează apelul către cetățeni de a veni cu cel puțin trei ore înainte de zbor.

Orarul zborurilor, foarte încărcat: Veniți cu cel puțin trei ore înainteFoto: Poliția de Frontieră

„Dragi pasageri, dat fiind faptul că în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este unul majorat, vă îndemnăm să călătoriți responsabil și să veniți cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare aferente călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor”, îndeamnă responsabilii de la Aeroport, transmite Știri.md.

Mai mult, pentru a verifica statutul zborului, cetățenii pot consulta tabloul online al Aeroportului Internațional Chișinău.

De menționat că măsurile privind accesul limitat în Aeroportul Internațional Chișinău au fost prelungite până la 28 august. Astfel, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării