main logo
332

Opt procese-verbale, întocmite după ce au spălat mașini pe malul râului Bâc

Opt procese-verbale au fost întocmite, în urma măsurilor întreprinse pe albia râului Bâc, unde au fost depistate persoane care spălau mașinile contra plată, fără acte care le-ar permite activitatea dată.

Opt procese-verbale, întocmite după ce au spălat mașini pe malul BâculuiOpt procese verbale, întocmite după ce au spălat mașini pe malul Bâcului

Procesele au fost întocmite, după au fost depistate că de-a lungul râului Bâc au fost improvizate spălătorii auto. Iar, toată apa pe care o foloseau, în două cu substanțe chimice, se vărsa în râu, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Persoanele care s-ar face vinovate de activitatea ilegală riscă amenzi.

În continuare vor fi efectuate măsuri pentru lichidarea problemei.

TV8 a scris anterior despre această subiect. Astfel, în unele zone, albia râului arată ca o rampă de gunoi, iar de-a lungul fluviului ce străbate Capitala activează mai multe spălătorii auto neautorizate. 

Recent, șoferul unui camion a fost surprins cum vărsă o cantitate impunătoare de deșeuri tehnice direct în râu. Deși activează de ani de zile, în fața camerei de filmat oamenii spun că aici nu este nicio spălătorie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării