main logo
528

Operațiunea Girofarul: 80 de șoferi, amendați în 3 zile

Peste 80 de șoferi au fost depistați în trafic de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare care nu au acordat prioritate autovehiculelor cu regim prioritar de circulație.

Operațiunea Girofarul: 80 de șoferi, amendați în 3 zile

Acestea au fost depistate timp de trei zile, timp în care IPN a desfășurat operațiunea „Girofar”, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Scopul acțiunii a fost de a responsabiliza șoferii.

Potrivit polițiștilor, astfel de încălcări nu doar periclitează accesul la autovehicule cu regim prioritar de circulație pentru a ajunge la destinație, dar pot crea și ambuteiaje, situații tensionate în trafic sau mai grav, accidente rutiere.

„Peste 80 de șoferi au fost depistați în trafic de #INP care nu au acordat prioritate autovehiculelor cu regim prioritar de circulație. Reamintim că timp de trei zile, Inspectoratul Național de Patrulare a desfășurat operațiunea „Girofar”, care a avut scopul de a responsabiliza șoferii, deoarece astfel de încălcări nu doar periclitează accesul la autovehicule cu regim prioritar de circulație pentru a ajunge la destinație, dar și pot crea ambuteiaje, situații tensionate în trafic sau mai grav, accidente rutiere”, potrivit Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării