main logo
4986

Omorul din Strășeni: Un bănuit, eliberat și fiul ex-polițistului Stratulat, localizat

Suspectul reținut în cazul tânărului împușcat și îngropat într-o pădure la Zubrești, raionul Strășeni, a fost eliberat.

Omorul din Strășeni: Un bănuit, eliberat și fiul ex-polițistului, găsit

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

"Persoana reținută pe un termen de 72 ore a fost eliberată de către procurori. În privința acesteia a fost aplicată măsura preventivă non privativă de libertate sub formă de obligarea de a nu părăsi țară

Precizăm , persoana reținută a fost eliberată dat fiind faptul  această nu a fost implicată direct în săvârșirea crimei, având calitatea de complice la tăinuirea infracțiunii", a precizat Mariana Cherpec.

Între timp, Diana Fetco, șefa Secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a declarat pentru Zdg.md că IGP localizat țara în care se află Dorin Stratulat, însă organele competente din țara respectivă, deocamdată, nu au informat autoritățile de la Chișinău „despre careva acțiuni întreprinse”.

„Noi am localizat țara în care se află el, dar la moment, oficial, despre careva acțiuni întreprinse de colegii de acolo nu am fost informați (…)”, a declarat Diana Fetco.

Știri.md amintește că tânărul omorât fusese anunţat dispărut de către mama sa. Acesta a fost găsit mort în pădure. Potrivit Poliţiei, acesta a decedat după ce a fost împuşcat de trei ori în piept.

Inspectoratul General al Poliţiei anunţă că a iniţiat un proces amplu de investigare a acestui caz pentru a identifica persoanele implicate în comiterea infracţiunii şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării