main logo
930

Omor la piscina din Hâncești: Făptașii riscă închisoare pe viață

Șeful poliției criminale din Hâncești și proprietarul centrului de agrement, unde a fost împușcat mortal fiul fostului șef SIS din raionul Hâncești, au primit încă câte 30 de zile de arest.

Omor la piscina din Hâncești: Făptașii riscă închisoare pe viață

Surse din cadrul Procuraturii au declarat pentru CrimeMoldova că dosarul urmează a fi trimis în instanță în a doua jumătate a lunii august 2018.

Decizia de prelungire a arestului a fost luată la 20 iulie.

În prezent, procurorii așteaptă rezultatele ultimelor 3 expertize. În total, pe acest caz, au fost realizate 12 expertize.

„Cei doi sunt cercetați pentru omor intenționat. Totodată, polițistul este bănuit și de depășirea atribuțiilor de serviciu. Acesta susține că se afla la centrul de agrement deoarece cineva îl anunțase despre un posibil furt. Pe acest dosar au fost audiate 14 persoane, care ar confirma vinovăția celor doi. Bănuiții își recunosc parțial vina”, a spus sursa CrimeMoldova.

Pentru crima comisă, suspecții riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Amintim că, incidentul a avut loc în noapte de 21 iunie pe teritoriul unui centru de agrement din Hâncești. Trei tineri, printre care victima, fiul unui deputat și fiul unui polițist, intrase fără permisiune pe teritoriul centrului pentru a se scălda în piscină. La un moment dat, în urma unei ambuscade organizate de proprietarul centrului și șeful poliției criminale al IP Hâncești, unul dinte băieți a fost împușcat mortal. Victima s-a dovedit a fi fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. Tânărul avea 20 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării